top of page
Security Cameras

Shpata Security Shkup

Shërbimi profesional i rojeve të sigurisë

Shërbimet tona

Home: Headliner
Personal Gun

Shërbimet e Gardës së Sigurisë

Shpata Security Shkup është e specializuar në ofrimin e shërbimeve të sigurisë së nivelit më të lartë duke përfshirë roje të armatosura dhe të paarmatosura, Siguri në ngjarje, Siguri rezidenciale, Siguri me pakicë dhe Patrullë mobile. Duke ofruar mbrojtje dhe siguri të nivelit të lartë për çdo situatë, Shpata Security Shkup është ofruesi kryesor i shërbimeve të sigurisë.

Security Room

Shërbimet e Sistemit të Sigurisë

 Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh të sistemit të sigurisë duke përfshirë instalimin dhe monitorimin e CCTV, sistemet e zbulimit të ndërhyrjeve, sistemet e kontrollit të aksesit, integrimin e sistemit të sigurisë dhe alarmin dhe zbulimin e zjarrit. Lëreni Shpata Security të sigurojë sigurinë dhe sigurinë që ju nevojitet për të mbajtur të sigurtë pronën dhe familjen tuaj.

Business Meeting

Konsulencë sigurie

Ne ofrojmë shërbime konsulence sigurie për të ndihmuar bizneset të vlerësojnë nevojat e tyre të sigurisë dhe të zhvillojnë plane të personalizuara sigurie. Ekipi ynë i ekspertëve do të punojë me ju për të identifikuar rreziqet e mundshme dhe për të zbatuar masa efektive sigurie.

Patrulla e lëvizshme

Home: Headliner
spataaraba.jpg

Kush jemi ne ?

Shpata Security është një ofrues kryesor i shërbimeve të sistemit të sigurisë, me seli në Shkup, Maqedoni. E themeluar në vitin 2002, ekipi ynë u ofron klientëve tanë zgjidhjet më të mira të sigurisë për më shumë se 18 vjet.

Kompania jonë është e njohur për trimërinë, pa frikën dhe reagimin e shpejtë ndaj çdo situate sigurie. Ekipi ynë i ekspertëve ka shumë përvojë dhe është i pajisur me teknologjinë më të fundit për të garantuar sigurinë e klientëve tanë. Ne jemi shumë të njohur në zonë dhe gjithmonë përpiqemi të ofrojmë shërbimin më të mirë ndaj klientit.

Home: About

Certifikatat

Home: Clients

Dëshmitë

Ne jemi të kënaqur me shërbimet e sistemit të sigurisë të ofruara nga Shpata Security. Përfaqësuesi ynë i shërbimit ndaj klientit ishte i vëmendshëm dhe i ditur, dhe procesi i instalimit ishte i qetë. Tani ndihemi të sigurt dhe të sigurt duke e ditur se shtëpia jonë mbrohet nga  sistem sigurie më i lartë. 

John Smith

Home: Testimonials

Shpata Security Shkup

Salla e Partizanit, John Kennedy, Shkup - Maqedonia e Veriut

+38976 350 888

  • Facebook
  • Instagram

Thanks for submitting!

Home: Contact
bottom of page